Què és l’AMPA?

1_queEsAmpa1462x462L’AMPA és l’associació de pares i mares o tutors dels nens i nenes de l’escola que vetllen per donar serveis de qualitat complementaris a l’educació dels infants. L’AMPA gestiona diferents projectes i serveis, i a més organitza diferents activitats al llarg del curs escolar. Per poder gaudir d’aquestes activitats s’ha d’estar al corrent de pagament de la quota aprovada en Assemblea General Ordinària.

Aquesta quota dóna dret a gaudir de serveis de qualitat i complementaris a l’educació dels infants i de les famílies sòcies :

  • Suport al projecte educatiu de l’escola
  • Conciliació familiar i laboral
  • Activitats Lúdiques
  • Suport a projectes solidaris

Com puc participar activament?

LʼAMPA som tots! i per això podeu participar en alguna de les comissions de treball, en l’organització d’esdeveniments i donant un cop de mà en qualsevol de les activitats que organitzem i també formant part de la Junta directiva. Sobre tot no us podeu perdre les Assemblees Generals de l’AMPA.

Vols formar part d’alguna comissió? Pots participar en la comissió que vulguis! Accedeix a l’apartat Comissions del web, trobaràs tota la informació necessària. Si tens algun projecte que vols compartir o alguna iniciativa serà benvinguda! Contacta amb l’AMPA al correu electrònic ampa.escolaelspins@gmail.com

Els Estatuts

Els estatuts de la nostra associació, aprovats en Assemblea General Extraordinària el 2 d’octubre de 2015, regeixen les actuacions i objectius de l’associació.

Descarregar els Estatus de l’Ampa de l’Escola els Pins.

Reglament de Règim intern

Aquest reglament, aprovat per Assemblea General extraordinària el 15 de juny de 2015, té per objecte desenvolupar i complementar els estatuts de l’Associació de mares i pares d’alumnes de l’Escola Els Pins.

Descarregar el Reglament Intern de règim intern_AMPA Escola Els Pins 2016/2017.